hirdetés

Szerző: EVO Gyorsulási Verseny Sajtóközlemény
Dátum: 2008. szeptember 22. 23:02
Cím: Programajánló: MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság @ Kiskunlacházi Repülőtér - 2008.09.27.

2008. szeptember 27-én kerül megrendezésre az MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság  következő fordulója Kiskunlacházán

 

Reggel 8 órától Magyarország dragster autói és dragster motorjai mérik össze tudásukat a kiskunlacházi repülőtér 402 méteres betoncsíkján...


EVO Neo Gyorsulási Verseny @ Kiskunlacházi repülőtér PlakátA dübörgő lóerőket, a megemelkedett adrenalin szintet Magyarország élmenői és a külföldi favoritok biztosítják a nézők számára. Többek között ott lesz, Vogelsinger Sándor Honda, Schuszter Zoltán Audi, Kovács Szabi Ford, Mészáros József Bocimobil, Ponyiczki Gábor BMW, Kovács Attila a kék audival ami az elmúlt versenyen többször is megfutotta a 9,8 időt és még nagyon sokan akik eddig csak építették az autójukat. Megtisztel minket egy nagyobb Román és Szlovák különítmény, de rajtuk kívül is várunk más nemzetek autóit, tehát külföldi jelenlétben nem lesz hiány 40-50 idegenrendszámos autó fogja szaggatni a Lacházi betont.

A Magyar Drift Szövetség jóvoltából Kiskunlacháza ad otthont az Országos driftbajnokság II osztályának következő fordulójának ami azért is érdekes mert ezen a pályán még nem tudtak gyakorolni a versenyzők és ez jól megkeverhetik az eddig megszokott sorrendet. Aki ki szeretné próbálni magát, hogy milyen ügyesen terelgeti az autóját a bóják között, az megteheti vagy benevezhet a Drag-Rally versenyere is.


EVO Neo Gyorsulási Verseny @ Kiskunlacházi repülőtér


Akinek fontos az egészsége, mindeközben mennek az izgalmasnál izgalmasabb programok, megtekintheti Schobert Norbi és Rubint Réka Egészségprogram pavilonját, ahol ingyenes vérnyomás, vércukorszint és testzsír-százalékmérésre, valamint táplálkozási tanácskérésre van lehetősége mindenkinek.

 

Az Expressz ismét felállítja az óriási kamionját  ahol vetélkedőkkel egybekötött játékok folynak egész nap, a T-Mobile sátrában és azon kívül is biztosítja a szabad internetezés lehetőségét és a Yamaha Pest  tesztnapja se kis látványosságokkal ígér.

Vásárolhatnak és nézelődhetnek a különböző tuning cégek, kiállítók standjánál, kiállított termékeiből többek között a TunerShop által kiállított tuninglámpákból és egyéb más érdekes termékből, szolgáltatásból nem lesz hiány.


EVO Neo Gyorsulási Verseny @ Kiskunlacházi repülőtér


Szeretettel várunk mindenkit Szeptember 27. 8-20 h-ig Kiskunlacházán, aki egy kellemes kikapcsolódásra vagy, feledhetetlen izgalmakra vágyik, annak ott a helye.

 

Október 23-án pedig az országos bajnokság döntőjével, hatalmas szülinapi felhajtással, drift show-val, és egy meglepetés Guinness Világrekorddal vár mindenkit a Hungaroring célegyenese.


EVO Neo Gyorsulási Verseny @ Kiskunlacházi repülőtér

Helyszín: Kiskunlacházi repülőtér (GPS koordináták: N471042; E0190407)

Kapunyitás: 08:00-20:00

Belépő: 2000 Ft/fő (12 év alatt ingyenes)

Infoline: +36309430957

Kapcsolódó linkek: http://www.dragracing.hu | http://www.gyorsulas.hu


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!