hirdetés

Szerző: Leila Qeis
Dátum: 2010. október 20. 18:51
Cím: Lemezajánló: Megjelenések Kormix háza táján

MEGJELENÉSEK KORMIX HÁZA TÁJÁN

 

Július végén került a boltokba a szécsényi house-tehetség új EP-je, Novi Vinodolski címmel. Az eredeti, lélekmelengető, lábbizsergető, jó kis deep változat mellett Seb Dhajje, Daniel Martinez & Memo Insua, illetve Deep-Maker mélységekbe rángató remixeit találhatjuk az albumon...A négy trackes EP, melyért olyan kiválóságok vállalnak kezességet, mint Sebastian Davidson, Soul Minority, Evren Ulusoy, Pablo Fierro, Poze, Max Cagliero, Nomad In The Dark, Damabiah, Ruben De Ronde, Paul Trelles, The Disclosure Project, Dima Promo, Sachrias & Aslak, Matty Gillespie vagy Art Patrice, a Cromarti Records gondozásában került napvilágra.

 

Szintén a Cromarti Records égisze alatt jelent meg júliusban Kormix The Designer EP-je. Az album igazi nyári hangulatidéző, mosolygós-vokálos boldogság-kollekció, melyet a Kyka remix és az elgondolkodtató, komolyabb hangvételű Lopaty változat tesz teljessé.

 

A Stereostripes alkotópáros első, Almost Lost címet viselő EP-je nem éppen kispályás, és mint ilyenhez, egy nem hétköznapi remix dukál. A két original deep house és a techesebb Zajac remixet tartalmazó feldolgozás mellett a kellemesen pattogós, ütemesen bólogatós, magával ragadó Kormix-féle változat gondoskodik róla, hogy mi is velük együtt vesszünk el a zenében. 


Kormix

A Soundtribe Summer Deep Collection keretein belül két track is Kormixunk keze nyomát dícséri. Az ’Urban Sunset’ a városi éjszaka züllött, zajos, káosz-hangulatát idézi elénk, füstös naplementés, tópartos változatban. A Nature Wakes formációtól pedig a ’Chance’ című track rigmusain keresztül kapunk újboli esélyt a mélymerülésre a deep house világába.

 

Szintén a Nature Wakes srácoknak köszönhetjük a Clubbers Guide To Balaton 2010-en található kiválóságot, régi hatalmas-nagy kedvencünket, a ’Wake Up The Sun’-t. Az Andro edit Jancsó Petra domináns vokáljával fűszerezve idézi emlékezetünkbe a felhőtlen boldogság és a napsütéses balatoni nyarak emlékét.

 

És végül, de közel sem utolsó sorban, szeptemberben került a virtuális polcokra a deep-zseni soron következő Good Soul EP-je. Az I Love Deep Records kitűnő kollekcióját gyarapító album az eredeti mellett Pete Moss, Marco Grandi és Dynamic Illusion megihletéseit tartalamazza. Keressétek az online boltokban!

 

Kapcsolódó linkek: www.myspace.com/kormix | www.kormix.atw.hu
© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!