hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. február 4. 19:18
Cím: Dokumentumfilm a magyar partivilágról - Night Shift

Sanfranciscobeat újabb nagy fába vágta a fejszéjét Six-szel karöltve

 

Ismét egy szenzációs hírről tudosíthatunk, miszerint megint egy követ fúj a tehetséges és népszerű DJ/producer Sanfranciscobeat, s a hasonlóan sikeres VJ, filmes/tévés szakember, Six.A Night Shift címú új dokumentumfilm a magyar elektronikus zenei élet hátterét mutatja majd be. A hazai elektronikus zenei élet két ismert alakja sokat és sokféleképpen dolgozott már együtt a közös fellépésektől kezdve a tévés műsorokig és a DVD-filmig, hol egyikük, hol másikuk vállalva nagyobb szerepet az egyes projektekben. Most azonban egy teljesen egyedi, s minden tekintetben közös vállalkozásba fogtak, melynek eredményét hamarosan be is mutatják.


Sanfranciscobeat & Six

 

A projektet egyelőre szigorú titoktartás óvta a kíváncsi szemek és fülek elől. Most azonban annyi már nyilvánossá vált a dologból, hogy egy elektronikus zenei dokumentumfilm készül gőzerővel. Ez a produkció azonban nem egy szokványos, partiról-partira járó - mondhatni - parti-túra dokumentáció lesz.

A mozi készítői ezúttal egy teljesen új szemszögből kívánják bemutatni a magyar elektronikus zenei élet szereplőit. S, hogy kik is lesznek benne? DJ-k, VJ-k, producerek, promóterek, grafikusok és még sokan mások.


A forgatáson

Olyan emberek, akik egész héten azon fáradoznak, hogy a közönség a lehető legmagasabb színvonalon tudjon szórakozni, ha eljön a hétvége. Elsősorban olyan művészek szólalnak majd meg a képernyőn/mozivásznon, akik immár nemcsak a hazai, de a nemzetközi pályán is bizonyítottak.

 

A filmet - egyedülálló módon - egy mozi- és klubturné keretein belül népszerűsítik majd a készítők az országban. A nézők most egy teljesebb, valósabb, emberközelibb képet kaphatnak arról, hogyan is élnek és dolgoznak nap mint nap kedvenc DJ-ik és partiszervezőik. A produkció megjelenése 2011 nyarára várható.

Kapcsolódó linkek: Sanfranciscobeat @ Myspace | Facebook


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!