hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. május 10. 16:38
Cím: Feldwarfest @ Dunaföldvár - 2011.05.21., szombat

Idén is miénk a vár! – FeldwarFest május 21-én

Dunaföldváron idén nyáron is mindenkit vár a FeldwarFest! A különleges környezetben felállított DJ-pultban ezúttal Andrewboy, Light, Daveslim, Mark’Off, Szlivon és Benji a talpalávalót, a VJ-pultban pedig SeNoN és Six a látnivalót szolgáltatja!Festői környezet, káprázatos fényjáték, lehengerlő line up és egyedülállóan felszabadult hangulat: a FeldwarFest már ötödik alkalommal örvendezteti meg a környékbeli partiarcokat remekbeszabott rendezvényeivel. A május 21-i éjszakán minden, az imént felsorakoztatott jellemző százszázalékos mértékben teljesül. A festői környezet immár védjegyévé vált a FeldwarFestnek, ez vitathatatlan és megdönthetetlen tényező és vonzerő. A fényjáték, a különleges megvilágítások művészi variációi az idei fesztiválon is az egyik legérdekesebb momentumaként vonulnak be az emlékezetünkbe, színesre festve várfalakat és köveket.

 
Feldwarfest /Szórólap/


Az idén  tiszteletét teszi Magyarország egyetlen olyan DJ-je, aki nemcsak hogy aranylemezes, de duplán is az, hiszen ANDREWBOY Dirty Dance vol. 2. CD-je is elnyerte az eladások alapján ezt a minősítést, ahogyan a tavalyi, első rész. Európa egyetlen nappali partija, a Coronita Afterparty immár veteránnak számító rezidense, aki a két aranylemez mellett tavaly egy Fonogram-díjat is begyűjtött, amivel végképp egyedülálló teljesítményt sikerült elérnie a hazai DJ-társadalomban.

A lemezjátszók mögött a folytatásban is parádés lesz a szereposztás, hiszen a Strictly! legénységéből Light és Daveslim, a Rhythm Of The Night csapatából pedig Mark’Off is feltűnik majd egy-egy kis (lemez)lovagi tornára. A helyi erőket Szlivon és Benji exkluzív apa-fiú b2b szettje képviseli, s mindehhez az igazi szemkápráztató vetítést kis hazánk két prominens VJ-je, SeNoN és Six adja.

 

Érkezzetek korán, a buli már este kilenckor indul, s vértezzétek fel magatokat Andrewboy új, aranylemezt elnyerő DD Vol. 2. CD-jével a helyszínen mindössze 500 Ft-os, kedvezményes áron! (A CD mellé egy 10 ezer Ft értékű ajándék is jár!)

 

A belépő 23 óráig minössze 1200 Ft, utána 1500 Ft!

 

Kapcsolódó linkek: Feldwarfest @ Web | Facebook


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!