hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. május 17. 08:08
Cím: Indul a Deep Beep Records!

Mély benyomások, avagy: indul a Deep Beep Records!

Egy vadonatúj magyar kiadó készül meghódítani a hazai és a nemzetközi vizeket: a Deep Beep Records, - ahogyan a nevéből is kitűnik -, leginkább a deep és a tech house stílusú elektronikus zenei műremekek egyik hangadója kíván lenni a jövőően, előnyben részesítve a magyar tehetségeket. Az első kiadványuk 2011. június 1-én jelenik meg, első körben a Beatport-on.A DEEPBEEP001-en egy mostanra már nemzetközileg is elismert romániai szerzőpáros, az NTFO két saját szerzeménye, valamint egy remix lesz hallható. Az EP első felvétele az Uberha, ami egy igazi, riszálós tech house muzsika. Kongák, vokál és izmos groove adja a zene zamatát, ami egyúttal maga a jellegzetes NTFO hangzás. A folytatásban beleerősít a duó, az Ecu Son ugyanis egy igazi főidős darab, ami minden porcikánkat mozgásra készteti a táncparketten. Különösen a gyomorig ható, doromboló szubbasszusa ragadja magával az embert. A harmadik track az EP-n az előzőnek a remixe, amit a fiatal, s igen tehetséges spanyol duett, a Villa Gombao Inc. készített az eredetire.


Deep Beep Records pres. NTFO - Uberha EP /Borító/

Íme, a tracklista:

1. NTFO - Uberha (Original Mix)

2. NTFO - Ecu Son (Original Mix)

3. NTFO - Ecu Son (Villa Gombao Inc. Remix)

 

A Deep Beep Records-ot két kiváló magyar művész, Max Demand aka Garen Daren és a Marakkech valamint a Reclusive duóból ismert Thomas alapította. Nem titkolt céljuk, hogy minőségi, ugyanakkor „játszható” zenékkel gazdagítsák a kínálatot. Egy olyan zenei platformot szeretnének ezzel létrehozni, ahol lehetőséget biztosítanak minden minőségi zenét készítő művésznek, függetlenül attól, hogy az illető mennyire ismert. Hitvallásuk lényege ugyanis az, hogy nem a hírnév kell, hogy meghatározza a megjelenést, hanem a kvalitás. A Deep Beep tehát egyértelműen felvállalja a „keskenyebbik, buktatókkal teli”, azaz a nehezebb utat. Mércéjük rendkívül magas, amiből jottányit sem kívánnak engedni. Mindemellett azért több, komoly múlttal rendelkező profi is feltűnik majd a katalógusukban, ezzel is gazdagítva saját kínálatukat. Összességében elmondható, itt a szakmai szempontok fognak dönteni egy-egy zene sorsáról, nem a személyes ismeretség.

 

Hogy ez mennyire igaz, arra a legjobb bizonyíték azon művészeknek a neve, akik az indulás után szép sorban feltűnnek majd a kiadónál:

 

Lemon Popsicle (Rebirth, Dieb Audio, Blufin, Tanzbar)

NTFO (Dyinamic, SK Supreme)

Mikalogic (ViVa Music, Monique Musique)

BNZO (Trapez, ViVa Music)

Dirty Culture (Neurotraxx, Rawthentic)


Deep Beep Records /Logó/

 

A Deep Beep alapítói vállukra vették az utánpótlás gondozásának súlyos terhét is, ami azt jelenti, hogy a jelen és jövő legértékesebb művészeiből álló csapatát szeretnék létrehozni, a tagokat pedig profi módon támogatják majd. Kiadványaik körül máris egy komplett szakember gárda sürög-forog, hogy minden olajozottan működjön a PR-tól a marketingen át a webfelületekig és a disztribúcióig. A kölcsönös bizalom és a hatékony együttműködés révén a Deep Beep Records máris üde színfoltjává vált a e-zenei színtérnek.
 

Kapcsolódó linkek: Deep Beep Records @ Web | Facebook | Twitter | Myspace | Soundcloud | Youtube


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!