hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. június 2. 13:22
Cím: Bombasikerek Smoke Sykes-tól

Bombasiker lett Smoke Sykes új zenéje a Monique Musique-nál

Újabb magyar ifjú titán nemzetközi sikereiről van szerencsénk hírt adni: a legújabb ilyen örömhír Smoke Sykes-ról szól, aki a Monique Musique-nál tette le névjegyét. Egyre több honfitársunkra lehetünk büszkék manapság, ami bizonyítja: a magyar producerek bőven vannak olyan tehetségesek, mint a külföldi kollégáik.A kiadót a mérvadónak számító nemzetközi elektronikus zenei magazin, a Residentadvisor.net a világ 9. legjobb kiadójának nevezte a közelmúltban. A label katalógusát böngészve olyan nevekre bukkanhatunk többek között, mint például Carlo Lio, Ramon Tapia, Hermanez, Martin Eyerer vagy éppen Horatio.


Smoke Sykes

A május 26-án megjelent Various Artists Monique Musique 09 albumon Smoke Sykes két saját zenéje (Stop Singin & Start Swinging) és egy Paul Mad szerzeményre készített remixe olyan neves kollégák között kapott helyet, mint a Dub Fundation, Franco Cazolla, Kike Roland, Lilith (NL), Mazu, Rassek, Paul Mad (aki szintén magyar), Socion Robots.

Smoke zenéire máris özönlenek a jobbnál jobb nevek feedbackjei, így például Richie Hawtin, Yousef, Hernan Cattaneo, Jim Star, Daniel Sanchez, Maya Jane Coles, Alex Dolby, Fabrizio Maurizi, Hermanez, Jose Maria Ramon, stb. Volt, aki egyenesen bombasztikusnak nevezte a zenéket, de a legszolídabb visszajelzésben is a „cool” szerepelt...

 

Monique Musique VA /Lemezborító/


A hab a tortán, hogy nem is olyan sokára (2011. június 20-án) két újabb Smoke Sykes gyöngyszem (Hello, It`s Me! és a DICE! 3 Am) lát napvilágot a Monique Musique-nál!

 

Kapcsolódó linkek: Smoke Sykes @ Facebook | Myspace | Beatport


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!