hirdetés

Szerző: Tóth Alexa
Dátum: 2011. május 30. 16:09
Cím: Új szabadtéri szórakozóhely a Margitszigeten - Jazzy Tower

Mi már látjuk a helyes irányt: Jazzy Tower - A helyes irány, toronyiránt!

A főváros legújabb nyári szórakozóhelye megnyitja kapuit június 4. szombaton a Margitszigeti Víztorony lábánál. Az emlékmű 100 éves születésnapja alkalmából 4 nagykoncert is várható a nyár folyamán. A kellemes zene és társaság, valamint az exkluzív helyszín garantált!NYITÓKONCERT: június 4., 22:00 GARAMI FUNKY STAFF

Jazzy hajó indulása 21:00 óra - Jászai Mari 1 kikötőJazzy Tower


A különleges  születésnapi koncertek a jazz zene szerelmeseinek kedveznek, négy műfajban: funky, soul, swing, r’n’b.  A koncertek után sem kell rögtön hazaindulni, a további jó hangulatról a Jazzy rádió DJ-i gondoskodnak majd.

 „Többet nyújt, mint eddig bármi más!”

Hogy miért?

A helyszínre való elegáns megjelenésről is gondoskodtunk, ugyanis a Jászai Mari térről ingyenes Jazzy Hajójáratot indítunk.

 

Nyári koncertek:

Június 4. - Garamy Funky Staff - nyitó buli

Július 9. - Group ’N ’ Swing

Augusztus 6. - Király Viktor

Szeptember 3. - Majsai Gábor


 

Nyitó koncert

JÚNIUS 4. szombat

Garami Funky Staff

 

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor (Danubius Rádió, Class FM) régi nagy álmát váltja valóra: a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése hangzásban és látványban.


Garami Funky Staff


A zenekar tagjai nemcsak hangszer- és énektudásukkal járulnak hozzá a produkcióhoz, hanem megjelenésükkel is. Mindenki hamisítatlan, korabeli disco-ruhában tündököl a show teljessége érdekében, ezzel is igazolva, hogy a Disco és a Funky időtálló műfajok. A Show és a Fever Night garantált!

 

A zenekar tagjai: Figura Melinda, Garami Gábor, Gitano, Herold Péter, Koós-Hutás Áron, Milosevits Mirkó Milán, Temesi Berci.

 

Jegyek kaphatók országosan az ismert jegyirodákban.

 

Jegyvásárlás online, kezelési költség nélkül: szabadter.jegy.hu - személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Budapest, Nagymező utca 68.)


Jazzy Tower

 

A hajójáratot csak a jeggyel rendelkezők vehetik igénybe, amelyet az indulás előtt a kikötőben illetve a helyszínen, a Margitszigeti Jegyirodában is meg lehet vásárolni. Mivel a jegyár változatlan, érdemes a Jazzy Hajójáratot igénybe venni. Így az est már a rakparton elkezdődik, a Dunán ringatózva folytatódik és sztárokkal, jó zenére, exkluzív társaságban teljesedik ki.

 

Kapcsolódó linkek: www.szabadter.hu | szabadter.jegy.hu | Garami Funky Staff @ Web | Facebook |  Youtube


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!