hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. június 22. 17:27
Cím: Partystyle - a Te stílusod!

PARTYSTYLE - a TE stílusod!

A partizók sajátos öltözéke mindig is fontos momentum volt egy jó bulinál, de ez mostanában kicsit - sajnos - ellaposodott. Egy most induló új webshop azonban talán új színt visz majd a táncparketten állók forgatagába.


Célunk, hogy minél többen élhessenek a lehetőséggel, és ne találkozzanak a lányok össze háromszor is a saját felsőjükkel egy-egy party-n, ami - ugye - rettenetes tragédia tud lenni az érintettek számára.


Partystyle.eu


A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitotta kapuit a www.partystyle.eu online divat áruház, ami a Cipo & Baxx és Betty Boop világmárkák kizárólagos online forgalmazója Magyarországon.


Partystyle.eu


A webáruházban a Cipo And Baxx és Betty Boop márkákon kívül a HARLEM Franchise további prémium minőségű termékei is megtalálhatóak. Az oldalra látogatók rendelhetnek a legmenőbb Hardsoda, Pink Fly, Luxury Queen és RAW Denim divat márkák kollekciójából is.


Partystyle.eu

 

Fiatalos vagy, tele energiával? Vagány és trendi? A PARTYSTYLE, a TE stílusod!

A divatot nem követni kell, hanem diktálni! Vásárolj Te is a divat áruházból, és mutasd meg a világnak, hogy milyen jó ízlésed van! Ne tétovázz tovább, itt az idő hogy önmagad légy és a divatnak élj!

 

Kapcsolódó linkek: www.partystyle.eu


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!