hirdetés

Szerző: Murvai Magdolna
Dátum: 2011. szeptember 5. 19:24
Cím: Kolombo - A hétköznapi különc hamarosan Magyarországon!

Kolombo – a hétköznapi különc

A Galactic Boogie történetének egy új fejezetét nyitja meg szeptember 9-én, ugyanis most először lát vendégül DJ-t, méghozzá egyből egy nemzetközi favoritot, Kolombot. Érkezése előtt kicsit kifaggattuk hát, hogy ezzel is közelebb hozzuk hozzátok. Munkáról, szabadidőről, szokásokról és persze a zenéről is sok-sok érdekességet árult el a most először hazánkba érkező zseniális DJ/producer.
Kolombo


Aligha ismerünk olyat, akinek ilyen sok megjelenése, remixe van a Beatporton, mint neked. Hogyan tudod tartani ezt a munkatempót napról napra, s hogyan vagy képes egyáltalán saját magadban megtartani ennyi éve már az ihletettséget?

Ó, igen, valóban rengeteg munkám jelent meg igen kevés idő alatt – mint egy kínai cipőgyárban -, és már kicsit bánom is, mert több régi nóta jött ki újra és újra a Beatporton. Ez aztán egy kissé be is árnyékolta az új zenéimet, hiszen nem egy közülük már 4 vagy 5 éves is megvolt, mire kikerült. Egyébként ahogy telnek az évek, egyre inkább a nagy labelekre szeretnék koncentrálni, és remixerként is mind nagyobb neveknek remixelni. (Azért nem fogok elkapkodni semmit. (mosolyog)

 

Mesélj kicsit arról is, kérlek, hogyan néz ki egy átlagos hétköznapod reggeltől estig! Létezik számodra az a fogalom, hogy szabadidő? Tudsz esetleg „zenementes” kikapcsolódásra is időt szánni? Ha igen, mi az?

Mindig a barátnőmmel együtt kelek, viszonylag korán, reggel hatkor (mivel ő tanárnő). Első a kávé, amit többnyire én főzök, aztán megnézem az emailjeimet, egy zuhany, aztán fél 8-8 óra körül irány a stúdió. Eszem valamit dél körül, aztán amikor a barátnőm délután ötkor végez, én is leállítom magam, és az estét már vele töltöm.

    

Bár a nagyvilág tech house producerként ismert meg, mostanában egyre több disco és nu disco cuccot hallunk tőled. Hogy találtál rá erre az irányzatra és milyen szerepet tölt be nálad?

Igazából soha nem is távolodtam el a disco világától. Imádom a ’70-es, ’80-as évek zenéit. Minden attól függ, hogy éppen hol és milyen körülmények között kell fellépnem. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy az igazi, régi nagy klubberek kezdenek visszatérni a táncparkettekre. Ők azok a 30-asok, akik már unják a „klasszikus” tech house-t, s szükségük van valami másra, valami spéci „slow down” muzsikára, ami a disco és a pop között van, némi technós beütéssel. 

    

Árulj el nekünk valamit a többi projektedről, légy szíves! Kikkel dolgozol mostanság?

Nagyon sok projektem van, talán kicsit túl sok is már, hahaha! A Loulou Players az első, amit a legjobb barátommal, Jerome-mal csinálunk, s persze miénk a Loulou rec. Is. A Mugwump-ot Geoffroy-jal futtatom, éppen 99%-ban kész az albumunk is már. Compuphonic-kal pedig készülünk rá, hogy közös vállalkozásba fogunk 123Clap néven! Mellettük van még néhány másik kedves barátommal is közös „ügyem”, olyanokkal, mint mondjuk Oliver Klein, Ante Perry vagy Marc Romboy. Illetve most van indulóban valami új Danny Daze-zel a HotCreations-nek. Imádom a közös munkát más művészekkel, mert mindig nagyon érdekes dolgok születnek.

    

Közeledik az első magyarországi fellépésed. Hallottál már az országunkról valamit? Akár jót, akár rosszat?

Őszintén szólva nem igazán, de biztos vagyok benne, hogy minden nagyon jól fog menni!

    

Van valaki a magyar producerek, DJ-k közül, akit ismersz esetleg közelebbről is?

Add2Basket régi jó cimborám, és ismerem Holic-ot is, igaz, csak Skype-on keresztül, de őt is bírom, és ezúton is köszönöm, hogy meghívott erre a partira (Galactic Boogie@ U26, 2011. szeptember 9. -  a szerk.).

 

Kérlek, ossz meg velünk pár újdonságot, ami mostanában lázba hozott!

Épp most fejeztem be a múlt héten egy remixet a GusGusnak a Within you-hoz, ami a Kompaktnál jön majd ki, jövő héten Marc Romboy-jal ülök ismét stúdióba, és Terrence Parkernek készítünk egy közös remixet a Daylight című zenéjéhez az Aeroplane válogatására. Végül a Noir Music-nál is jön ki egy track 3 elképesztő remixszel, Daniel Bortz-tól, a  Downtown party networktől és Fusty Delights-tól.

 

    

Pár villámkérdésre válaszolj még, légy szíves! Mi volt az eddigi legjobb fellépésed?

Nincs kimondottan ilyen, nekem élvezet minden egyes fellépést.

 

Kedvenc város?

Sydney, NYC, BKK, Sao Paulo

 

Kedvenc kaja?

Sushi!

 

Kedvenc mozifilm?

Vissza a jövőbe

 

Kedvenc sorozat?

Big Bang Theory, Breaking Bad

 

Kérlek, végül mondj valamit a magyar rajongóidnak!    

Remélem, találkozunk és iszunk egy jót együtt, s bízom benne, hogy élvezni fogjátok a zenét!


Galactic Boogie w/ Kolombo (BE)

Csatlakozzatok a bulihoz a Facebook-on, ahol még több infót megtudhattok!

 

Extra: Video, ahol ránézhettek Kolombo „körmére”

 

Kapcsolódó linkek: Kolombo @ SoundCloud | MySpace | Discogs | Last.fm


© 2001-2011 ZENE1.HU, Minden jog fenntartva.
Készítette a PIXELA


WEBSZIGET.COM Network • Kössön ki nálunk mindennap!